Aanbod en lidgelden

Turnkring Estetika voorziet wekelijks een divers aanbod voor jong en oud, van maandag tot en met vrijdag. Voornamelijk tussen 17:00 en 22:00 uur. Dankzij de grote verscheidenheid in disciplines, gaande van recreatief turnen, tot airtrack en Zumba, trachten wij een zo breed mogelijke waaier van lichaamsbeweging aan te bieden, zonder de link met turnen te verliezen. In elk van deze sportmomenten staat plezier en recreatie centraal, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de sport. Het lessenrooster kan je hieronder raadplegen.K: kleuteronderwijs  –  L : lager onderwijs  –  M: middelbaar onderwijs

De administratiekosten en verzekeringsbijdrage zijn inbegrepen in het lidgeld. Indien het lidgeld niet betaald wordt vóór 1 oktober (van het lopende sportjaar) rekenen wij een administratieve kost aan van €10,00!

Kinderen ingeschreven op eenzelfde adres kunnen genieten van een familieabonnement. De prijs hiervoor bedraagt €220. Het familieabonnement geldt niet voor de Zumba-lessen!

Volwassenen kunnen genieten van een combi-abonnement bij inschrijving voor meerdere lessen. De prijs hiervoor bedraagt €250.


Let op: dit lessenrooster is onder voorbehoud. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen er lichte wijzigingen optreden! We proberen wijzigingen te vermijden.